• D 27/11/2013
  Datum van oplevering
 • B BTicino
  Het gerelateerde merk

Hoogste punt Convento

Wethouder Krieger van de gemeente Purmerend onthult in aanwezigheid van alle kopers op donderdag 28 november om 16.00 uur het hoogste punt van woonplan Convento in Purmerend Weidevenne. Dit karakteristieke nieuwbouwplan bestaat in totaliteit uit 52 woningen.

De 20 appartementen van de gestapelde bouw worden voorzien van BTicino M-10 videofoons.

In de eerste fase worden het appartementengebouw met twintig woningen en de dertien eengezinswoningen met de bijbehorende overdekte parkeervoorziening gerealiseerd. Convento is een ontwikkeling van Baas & Groen Projecten BV gevestigd in Capelle aan den IJssel en Purmerend.

Gebaseerd op het vertrouwen in de kwaliteiten van woonplan Convento is Baas & Groen een van de weinige partijen die op dit moment een woningbouwplan van deze allure realiseert. Convento kent een groot aantal aantrekkelijke kenmerken zoals de vrije ligging en de ruimtelijke opzet, de karakteristieke architectuur maar bovenal de grote complete woningen.

Na de nodige voorbereidende werkzaamheden is de eerste paal op 27 februari dit jaar, ook door wethouder Krieger, geslagen. Inmiddels staan zowel de eengezinswoningen als het appartementengebouw en wordt gewerkt aan de binnenafwerking. De start oplevering van de woningen wordt in het eerste kwartaal van 2014 verwacht.

 • Gebruiksaanwijzingen

  • Gebruiksaanwijzing voor de M-10 videofoon

   Dit is de gebruiksaanwijzing voor de bewoner. Er staat in wat de mogelijkheden zijn van de M-10 videofoon en hoe je bijvoorbeeld de ringtone instelt. De gebruiksaanwijzing wordt bij de videofoon geleverd en kan gratis nabesteld worden – bij courante artikelen.

 • Installatiewijzers

  • Installatiewijzer AV

   De Nelec installatiewijzer voor de AV adaptor. De AV (Audio/Video) adaptor zet het videosignaal op de bus en is alleen nodig voor installaties met beeld. De AV krijgt een voeding E-63, die maximaal 2 meter verwijderd mag zijn. De AV heeft aansluitingen voor of een buitenpost en een stijger of twee buitenposten en een stijger of een buitenpost en twee stijgers. Als de installatie meer stijgers heeft, is de KNOOP of de KNOOP8 een alternatief voor de AV.

  • Installatiewijzer BT-Rel

   De Nelec installatiewijzer voor de BT-Rel. Het BT-Rel is een multifunctioneel relais, dat kan schakelen als er op een of meerdere videofoons op de relais-knop wordt gedrukt. Het kan schakelen als er bij een videofoon wordt aangebeld en als bij alle videofoons op de deuropen-knop wordt gedrukt. Het kan schakelen als er van een bepaalde buitenpost naar een bepaalde videofoon wordt aangebeld. het kan verlichting voor een camera schakelen als er bij een bepaalde buitenpost wordt aangebeld.

   Het relais kan een bepaalde tijd schakelen, zo lang als de knop wordt ingedrukt of pas omschakelen als weer op de knop wordt gedrukt. De A-Rel heeft een potentiaalvrij wisselcontact en heeft geen voeding nodig. Het relais kan bij een buitenpost of in een stijger geplaatst worden (maar niet als einde van een stijger). De BT-rel wordt door de bus gevoed en heeft geen aparte voeding nodig. Om een deuropener aan te sturen is een voeding nodig.

  • Installatiewijzer M-10 videofoon

   De Nelec installatiewijzer voor de videofoon M-10 Noordwijk zw/w.

  • Installatiewijzer tweedraads systeem video

   Uitleg systeem BTicino video, deurstations, stijgers, afstanden, videofoons, componenten, meerdere toestellen tegelijk.

 • Afmetingen