• D 01/09/2022
    Datum van oplevering

Nelec levert deurvideo voormalig gemeentehuis Wateringen

Nelec heeft vandaag de materialen opgestuurd voor de transformatie van het gemeentehuis van Wateringen. Eerder kregen we al opdracht voor dit project met 20 woningen. In het voormalige gemeentehuis van Wateringen worden sociale huurwoningen gerealiseerd.

De beste oplossing voor dit project was het Serie 130 deurstation met gewone inbouw beldrukkers en naamschilden.

Deurstation voor gewone belpanelen

De meeste gebouwen in Nederland hebben een gewoon belpaneel met huisnummers, naamplaatjes en metalen beldrukkers. Als er iemand verhuist komt er een nieuw naamplaatje. De strak vormgegeven Serie 130V sluit naadloos aan bij dit soort belpanelen.

Tot 96 externe beldrukkers

De Serie 130V bestaat uit een module met kleurencamera en luister/spreek unit. Tot 96 externe drukkers worden aangesloten op digitizers.

Kleurencamera met groothoeklens

De pinhole lens heeft een horizontale kijkhoek van 135 graden en 96 graden verticaal. De dubbele luidspreker laat duidelijk de stem van de bewoner horen. De microfoon zorgt ervoor dat de bewoner alles goed kan horen. De kleurencamera heeft verlichting met witte LED’s voor ‘s nachts.

De installatie van de materialen werd zorgvuldig voorbereid, zodat de installateur de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kon uitvoeren. Zo leverden we een schema op maat, zorgden we voor voorgeprogrammeerde videofoons en werden de dozen voorzien van duidelijk geprinte stickers met de huisnummers.