• D 29/06/2023
    Datum van oplevering

Opdracht 23 woningen deurvideo De Glazenier in Leerdam

Nelec heeft opdracht gekregen om voor het project De Glazenier in Leerdam met 23 nieuwe appartementen de videodeurcommunicatie te leveren. De videofoons worden eind 2023 geleverd, inclusief een op maat gemaakt schema. Bovendien worden alle videofoons voorgeprogrammeerd en krijgen ze een geprinte sticker met het huisnummer op de doos. Alles om het de installateur zo eenvoudig mogelijk te maken.

Het project De Glazenier wordt uitgevoerd door Ouwehand Bouw & Ontwikkelen. Het vierlaags appartementengebouw ligt centraal in het park in de buurt Kwartshove, in Leerdam.

Deurstation voor gewone belpanelen

De beste oplossing voor dit project was het Serie 130 deurstation met gewone inbouw beldrukkers en naamschilden. De meeste gebouwen in Nederland hebben een gewoon belpaneel met huisnummers, naamplaatjes en metalen beldrukkers. Als er iemand verhuist komt er een nieuw naamplaatje. De strak vormgegeven Serie 130V sluit naadloos aan bij dit soort belpanelen.

Tot 96 externe beldrukkers

De Serie 130V bestaat uit een module met kleurencamera en luister/spreek unit. Tot 96 externe drukkers worden aangesloten op digitizers.

Kleurencamera met groothoeklens

De pinhole lens heeft een horizontale kijkhoek van 135 graden en 96 graden verticaal. De dubbele luidspreker laat duidelijk de stem van de bewoner horen. De microfoon zorgt ervoor dat de bewoner alles goed kan horen. De kleurencamera heeft verlichting met witte LED’s voor ‘s nachts.