• D 12/01/2023
    Datum van oplevering

Opdracht 26 nieuwbouwwoningen Posthoek Deurne

Nelec heeft vandaag opdracht gekregen voor project Posthoek in Deurne met 26 woningen.

Het nieuwbouwproject Posthoek in Deurne, bestaande uit 26 woningen werd ontwikkeld door Nextdevelopment en BurgtBouw projectontwikkeling. Het appartementencomplex Posthoek staat op een bijzondere locatie: hier stond voorheen het postsorteercentrum van PostNL. De transformatie van het oude postsorteercentrum naar een modern wooncomplex is een inspirerend voorbeeld van herbestemming en stedelijke vernieuwing. We zijn er trots op dat Nelec hier de BTicino videodeurcommunicatie levert.

De beste oplossing voor dit project was het Serie 130 deurstation met gewone inbouw beldrukkers en naamschilden.

Deurstation voor gewone belpanelen

De meeste gebouwen in Nederland hebben een gewoon belpaneel met huisnummers, naamplaatjes en metalen beldrukkers. Als iemand verhuist komt er een nieuw naamplaatje. De strak vormgegeven Serie 130V sluit naadloos aan bij dit soort belpanelen.

Tot 96 externe beldrukkers

De Serie 130V bestaat uit een module met kleurencamera en luister/spreek unit. Tot 96 externe drukkers worden aangesloten op digitizers.

Kleurencamera met groothoeklens

De pinhole lens heeft een horizontale kijkhoek van 135 graden en 96 graden verticaal. De dubbele luidspreker laat duidelijk de stem van de bewoner horen. De microfoon zorgt ervoor dat de bewoner alles goed kan horen. De kleurencamera heeft verlichting met witte LED’s voor ‘s nachts.

De installateur kon alle apparatuur moeiteloos installeren dankzij het schema op maat dat we leverden. De videofoons werden voorgeprogrammeerd. En bovendien kreeg elke videofoon een geprinte sticker met het huisnummer op de doos.

Ook aan de bewoners werd gedacht. Zij kregen een keurig gedrukte gebruiksaanwijzing, zodat zij snel vertrouwd raakten met het deurcommunicatiesysteem.