• D 25/09/2023
    Datum van oplevering

Opdracht 36 woningen Wilgenflat in Leeuwarden

Nieuwbouwproject Wilgenflat in Leeuwarden met 36 woningen wordt uitgerust met BTicino videofoons die Nelec mag leveren. Dit is een project van de woningbouwvereniging en Bouwgroep Dijkstra Draisma.

Het gaat om ruime en duurzame appartementen op de plaats van een verouderd appartementencomplex, dat gesloopt wordt. De aannemer bouwt ‘voor de sloop uit’ en dat betekent dat mensen maar een keer hoeven te verhuizen. Als de bewoners van de Wilgenflat hun intrek hebben genomen, wordt gestart met de tweede fase van de bouw.

De nieuwbouw van de 36 appartementen is de eerste fase van de totale wijkvernieuwing van Heechterp. De komende jaren worden in totaal 576 portiek-etagewoningen gesloopt.

Nauwe samenwerking

Voor dit nieuwbouwproject gaat Nelec de deurvideo te leveren. We werken nauw samen met de installateur en weten precies wie wat, wanneer nodig heeft. Zo wordt de systeemkabel vroeg in het project geleverd, zodat deze getrokken kan worden.

Efficiënt aan het werk

De installateur kan op ons rekenen. Voor hem maken we een schema op maat, programmeren we alle videofoons vooraf en zorgen we voor duidelijke, geprinte huisnummers op de dozen. Alles om de installatie van het BTicino deurcommunicatiesysteem zo gestroomlijnd mogelijk te maken.

Voor de nieuwe bewoners verzorgen we keurig gedrukte gebruiksaanwijzingen.