• D 19/04/2023
    Datum van oplevering

Opdracht deurvideo voor 29 woningen De Spijkerij Hengelo

Nelec heeft opdracht gekregen voor project De Spijkerij in Hengelo met 29 woningen.

Hengelo is een appartementencomplex met 29 huurwoningen rijker. De Spijkerij wordt in opdracht van woningcorporatie Welbions ontwikkelend door bouwer Dura Vermeer Bouw Hengelo. De naam is een verwijzing naar de oude timmerwerkplaats Thomasson die er vroeger zat.

Voor dit appartementencomplex levert Nelec de BTicino videofoons. De beste oplossing voor dit project was het Serie 130 deurstation met gewone inbouw beldrukkers en naamschilden.

Deurstation voor gewone belpanelen

De meeste gebouwen in Nederland hebben een gewoon belpaneel met huisnummers, naamplaatjes en metalen beldrukkers. Als er iemand verhuist komt er een nieuw naamplaatje. De strak vormgegeven Serie 130V sluit naadloos aan bij dit soort belpanelen.

Tot 96 externe beldrukkers

De Serie 130V bestaat uit een module met kleurencamera en luister/spreek unit. Tot 96 externe drukkers worden aangesloten op digitizers.

Kleurencamera met groothoeklens

De pinhole lens heeft een horizontale kijkhoek van 135 graden en 96 graden verticaal. De dubbele luidspreker laat duidelijk de stem van de bewoner horen. De microfoon zorgt ervoor dat de bewoner alles goed kan horen. De kleurencamera heeft verlichting met witte LED’s voor ‘s nachts.