• D 06/11/2012
  Datum van oplevering
 • B BTicino
  Het merk waar het over gaat

Opdracht Haarlem 120 woningen

Nelec heeft opdracht gekregen voor het leveren van vijf vandaalbestendige deurstations Serie 60V en 120 videofoons M-20 met kleurenbeeld. Het project heet Schoteroog en is ook bekend onder de naam ‘Land in Zicht’.

adres Botterboulevard 28-60
2022 GA  Haarlem

opdrachtgever Strukton Bouw & Vastgoed
ontwerp stedenbouwkundig plan 2005
RPHS architecten Voorburg
beeldkwaliteitsplan 2006
architectonisch ontwerp 2006 – 2010

realisatie 2007 -2010
programma 100 appartementen
36 watergebonden woningen 200 m2 voorzieningen
133 gebouwde parkeerplaatsen
diverse verenigingsgebouwen

Aan het Spaarne in Haarlem-Noord wordt een nieuw stukje Haarlem in maritieme sfeer gerealiseerd. De westzijde van deze bijzondere locatie grenst aan de bestaande kern van Haarlem. Aan de andere kant wordt over het Spaarne uitgekeken. Beide karakteristieken worden in het ontwerp verenigd. Vanaf de Spaarndamseweg loopt een boulevard op een natuurlijke wijze het gebied in en gaat over in het eiland met dertien vrijstaande watervilla’s.

In het midden van het plangebied komt een nieuw eiland met aan weerszijden waterwoningen. Aan de zijde van de Spaarndamseweg is een appartementengebouw gepland met een ruim uitzicht op de twee binnenhavens en de jachthaven van de Haarlemse jachtclub. Parallel aan de brug wordt verder een drietal appartementengebouwen gecreëerd, waarvan één woontoren een markant hoogteaccent aan het gebied geeft. De expressief vormgegeven torens vormen het landmark van Haarlem- Noord. Link: http://www.hansbak.eu/stad/land-in-zicht/?wppa-album=28&wppa-photo=366&wppa-cover=0&wppa-occur=1

 • Gebruiksaanwijzingen

  • Gebruiksaanwijzing voor de BTicino M-10C videofoon

   Dit is de BTicino gebruiksaanwijzing voor de bewoner. Er staat in wat de mogelijkheden zijn van de M-10C videofoon en hoe je bijvoorbeeld de ringtone instelt. De gebruiksaanwijzing wordt bij de videofoon geleverd en kan gratis nabesteld worden – bij courante artikelen.

 • Installatiewijzers

  • Installatiewijzer CX-I

   De Nelec installatiewijzer voor de BTicino CX-I. De CX-I maakt van een CCTV camera een soort video buitenpost voor het tweedraads systeem. De CX-I krijgt een eigen P-waarde en kan gekoppeld worden aan een audio buitenpost. De CX-I wordt als een video buitenpost op een AV, KNOOP, KNOOP8 of een E-67 aangesloten. De CX-I heeft een coax ingang voor composite video signaal.

  • Installatiewijzer KNOOP

   De Nelec installatiewijzer voor de BTicino KNOOP. De KNOOP zet het videosignaal op de tweedraads bus en is alleen nodig voor installaties met beeld. De KNOOP krijgt een voeding E-63 of E-67, die maximaal 2 meter verwijderd mag zijn. De KNOOP heeft aansluitingen voor maximaal vier video buitenposten en vier stijgers. Voor installaties met maximaal acht stijgers is de KNOOP8 een alternatief. Gebruik voor installaties met een of twee stijgers de E-67. Je kan ook aftakken naar stijgers net de VV videoverdeler.

  • Installatiewijzer M-10C videofoon

   De Nelec installatiewijzer voor de BTicino videofoon M-10C Noordwijk color.

  • Installatiewijzer Serie 60VC deurstation

   De Nelec installatiewijzer voor het Serie 60VC colorvideo deurstation.

  • Installatiewijzer tweedraads systeem video

   Uitleg systeem BTicino video, deurstations, stijgers, afstanden, videofoons, componenten, meerdere toestellen tegelijk.

 • Afmetingen