• D 09/01/2023
    Datum van oplevering

Oplevering deurvideo 22 appartementen Woudse Erven Barneveld

Aan de Spelteland in de wijk de Woudse Erven (De Burgt) in Barneveld realiseert bouwbedrijf Van de Mheen voor Woningstichting Barneveld een appartementencomplex met 22 huurappartementen. Het gaat om een vierlaags gebouw met drie verschillende woningtypes. De woningen worden binnenkort opgeleverd.

Nelec kreeg opdracht voor dit appartementencomplex de videofoons te leveren. De installateur is bijna klaar met de montage. De beste oplossing voor dit project was het Serie 130 deurstation met gewone inbouw beldrukkers en naamschilden.

Deurstation voor gewone belpanelen

De meeste gebouwen in Nederland hebben een gewoon belpaneel met huisnummers, naamplaatjes en metalen beldrukkers. Als er iemand verhuist komt er een nieuw naamplaatje. De strak vormgegeven Serie 130V sluit naadloos aan bij dit soort belpanelen.

Tot 96 externe beldrukkers

De Serie 130V bestaat uit een module met kleurencamera en luister/spreek unit. Tot 96 externe drukkers worden aangesloten op digitizers.

Kleurencamera met groothoeklens

De pinhole lens heeft een horizontale kijkhoek van 135 graden en 96 graden verticaal. De dubbele luidspreker laat duidelijk de stem van de bewoner horen. De microfoon zorgt ervoor dat de bewoner alles goed kan horen. De kleurencamera heeft verlichting met witte LED’s voor ‘s nachts.Een alles-in-één oplossing voor veilige en gemakkelijke toegang.