• D 13/01/2023
    Datum van oplevering

BTicino deurvideo uitgeleverd 19 nieuwbouwwoningen Dordrecht

Nelec heeft vandaag de materialen opgestuurd voor appartementencomplex Amstelwijck in Dordrecht met 19 woningen. Eerder kregen we al opdracht voor dit project van ABB Bouwgroep.

Amstelwijck is een woonwijk in aanbouw, met 190 koopwoningen op de locatie van het voormalige Refaja-ziekenhuis aan de zuidwestrand van Dordrecht. Hier wordt een groene, waterrijke en ruim opgezette woonwijk gerealiseerd.

Het appartementencomplex wordt binnenkort opgeleverd en krijgt het Serie 160 deurstation bij de ingang van dit gebouw.

Verlicht keypad

Een belpaneel met meer dan twintig à dertig beldrukkers en naamplaatjes neemt veel ruimte in beslag. Hier biedt het compacte deurstation Serie 160 uitkomst. Je belt aan door het huisnummer in te toetsen. Het keypad heeft grote, van achter verlichte toetsen. Je kan ook met de pijltoetsen door de lijst met adressen scrollen.

Vandaalbestendige uitvoering

Dit video keypad deurstation is de vandaalbestendige uitvoering van de Serie 140 en heeft een mechanische weerbaarheid van IK 10. De modules zitten achter een zeer robuust front van gegoten Zamak, een metaallegering. De camera heeft een stevig polycarbonaat venster.

Feedback voor bewoner en bezoeker

Het LCD-scherm legt uit hoe je moet aanbellen. De bewoner kan op zijn videofoon zien wie er aanbelt, praten met de bezoeker en eventueel de deur openen. Het deurstation heeft drie icoontjes met LEDs, die oplichten als er een oproep gaande is, als er communicatie is en als de deur geopend wordt. Het deurstation geeft een toon bij aanbellen en als de deuropener bediend wordt.