Informatie

Deurvideo

Installatie video deurintercom, goed geregeld met Nelec

Het installeren van deurvideo in appartementencomplexen is vaak niet een-twee-drie geregeld. De juiste adressering, de verdeling van het videosignaal, het berekenen van de stroomafname en impedantie, het selecteren van de juiste componenten, zo’n installatie is complex. Weet jij niet precies hoe je dit het beste kunt doen? Vraag het dan aan ons. Wij zijn experts in intercomsystemen en ondersteunen de installateur met uitstekende en complete service. Zodat ook jij straks die installatie wel soepel en vlot uitvoert.

Benut ook onze ervaring in intercomsystemen

Bij het aansluiten van een video deurintercom moet je de juiste videofoon koppelen aan elke beldrukker, de toegangsdeur aansturen, een belpaneel aansluiten, rekening houden met de kabellengtes en veel meer. Duizelt het je nu al? Weet dan dat dit voor ons dagelijks werk is en onze ervaring voor jou klaarstaat.

5x waarom je een deurvideo installeert met Nelec

  • Snel antwoord op je vraag en een snelle offerte
  • Praktische werktekening op maat met installatiewijzers
  • Alle apparatuur is voorgeprogrammeerd en genummerd
  • Persoonlijke telefonische ondersteuning bij jouw project
  • Bewezen betrouwbaarheid met de kwaliteitsmerken BTicino en Elvox

Complexe installatie bij woongebouwen

Puzzel jij alles uit voordat je aan de installatie begint? Lees jij je helemaal in en loop jij vooraf het gehele systeem na zodat je precies weet hoe alles werkt? Waarschijnlijk niet. De meesten doen dat niet, die kijken pas op locatie hoe ze de installatie gaan uitvoeren. En dan kan het best tegenvallen. Want een appartementencomplex is een stuk ingewikkelder dan een enkele woning…

In een keer goed installeren

Wij rekenen vooraf iedere installatie door, weten precies welke onderdelen nodig zijn en zijn bekend met alle valkuilen. Daarom maken we een werktekening voor ieder gebouw. Zo helpen we je om de installatie in een keer goed te doen zonder dat je je vooraf hoeft in te lezen. En is er toch een probleem? Dan komen onze technici meteen met een oplossing.

Deurvideo installeren? Wij helpen je van A tot Z

Bij Nelec staan we voor je klaar vanaf de voorbereiding. Samen bekijken we het gebouw; bij nieuwbouw vanaf de bouwtekeningen en bij bestaande gebouw zoeken we uit hoe de bestaande bedrading hergebruikt kan worden. We tekenen een schets, bepalen welke producten nodig zijn en rekenen de installatie door. Wij werken dat voor je uit in een heldere en begrijpelijke offerte die jij zelf ook kunt gebruiken voor jouw offerte.

Werktekening op maat

Vervolgens maken we voor jou een werktekening. Dat is een schema op maat dat helemaal is afgestemd op het gebouw waarin jij de deurvideo gaat installeren. Ook krijg je van ons duidelijke installatiewijzers per product. Alles staat in het Nederlands en je krijgt het geheel in een praktisch mapje zodat je het makkelijk bij de hand hebt als je aan het werk bent. We bewaren de werktekening zorgvuldig. Een klik met de muis en onze technici kijken met je mee en kunnen je stap-voor-stap door jouw project loodsen.

Voorgeprogrammeerd en gelabeld materiaal

De materialen die je van ons ontvangt, zijn tot in detail voorbereid. Voorgeprogrammeerd en gelabeld. Jij hoeft niet meer te puzzelen maar je kunt direct aan de slag. Van het deurstation tot en met de videofoon in het laatste appartement hebben wij alles al voor je voorbereid. En ben je klaar? Dan hebben wij ook duidelijke gebruiksaanwijzingen voor de bewoners. Zo laat jij een mooi visitekaartje achter en heb je geen risico dat je weer terug moet omdat bewoners de werking niet begrijpen. Met deze aanpak bespaar jij veel tijd en loop je geen risico op storingen door verkeerde montage.

Kwaliteit in merken, altijd ruime voorraad

De deurvideo die wij leveren is van de merken BTicino en Elvox, twee topmerken met moderne systemen van hoge kwaliteit en waarmee we altijd een passende oplossing kunnen creëren. Wij leveren direct uit voorraad. Zo kunnen we altijd snel de gewenste materialen bij jou op locatie leveren!

Deurvideo met wifi

Net als voor eengezinswoningen is het ook voor appartementen mogelijk om de deurvideo te koppelen aan de smartphone. Wij leveren hiervoor de bedrade BTicino videofoon met wifi. Dit bedrade intercomsysteem moet dan per woning aangemeld worden op het wifinetwerk en vervolgens gelinkt met een app op de smartphone van de bewoner. Die kan dan vanuit zijn luie stoel of vanaf een andere locatie de deurvideo bedienen.

Deurvideo met Nelec installeren, zo gedaan

Met Nelec als jouw leverancier is het installeren van deurvideo zo gedaan. Wij zijn er voor je vanaf de eerste voorbereiding tot en met de laatste woning. Onze ervaring, kennis en service staan tot jouw beschikking zodat jij het goed kunt opleveren. We helpen je met onder meer betrouwbare producten, duidelijke werktekeningen, voorgeprogrameerde videofoons en technici die jou helpen:

Werktekening op maat

Voor jouw project maken we een duidelijk werktekening op maat met alle aders en nummering. Zo zie je direct wat er moet gebeuren.

Direct aan de slag

Alle materialen zijn uit voorraad leverbaar en krijg je netjes gesorteerd, voorgeprogrammeerd én gelabeld met het huisnummer op tijd aangeleverd.

Ondersteuning stand-by

Kom je er toch niet uit? Onze technici staan voor je klaar. Bel ze en ze zien op de werktekening precies waarmee jij bezig bent. Zo kunnen ze je direct helpen en kan jij de klus afmaken.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

624

Referenties online

6.900

Projecten afgerond

207

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten