• D 21/12/2022
    Datum van oplevering

Intercom 78 vakantiewoningen Julianadorp opgeleverd

Résidance Juliana in Julianadorp is een bestaande locatie met 78 vakantiewoningen. Het oude systeem met deurtelefoons was aan vervanging toe. Nelec kreeg de opdracht hier de BTicino deurtelefoons voor te leveren.

Wanneer wij deurtelefoons leveren ter vervanging van een bestaand systeem maakt onze technicus een schets van de situatie, hij berekent de kabellengtes en kiest de juiste componenten. Hij adviseert de bestaande bedrading al dan niet te hergebruiken.

De opdrachtgever wilde een deurstation met voor iedere bewoner een beldrukker, dus geen keypad. Het Serie 131A deurstation voldeed precies aan de gestelde eisen.

Compleet deurstation met beldrukkers

Serie 131A intercom deurstation met 1 tot 50 BTicino beldrukkers en blauw verlichte naamschilden.

Relatief eenvoudig te vervangen naamschilden

De beldrukkers hebben een naamschild met voldoende ruimte voor naam en huisnummer. Dit kan op gewoon papier geprint worden en we hebben hier een speciaal PDF-sjabloon voor. De naamschilden kunnen gewisseld worden door de voorkant van het deurstation te openen.

Duidelijk geluid

De twee ingebouwde luidsprekers geven een bevestigingstoon bij aanbellen en laten de stem van de bewoner duidelijk horen. De sensitieve microfoon zorgt ervoor dat de bewoner binnen alles goed kan verstaan.