• D 20/01/2019
    Datum van oplevering
  • B BTicino
    Het merk waar het over gaat

Opdracht Zoetermeer 53 woningen

Nelec heeft opdracht gekregen voor het leveren van een Serie 140V deurstation en 53 stuks M-40 videofoons voor project Europaweg in Zoetermeer. De installateur roept later dit jaar de materialen af.

Nieuwe klant
De installateur, een bedrijf uit de Haarlemmermeer, heeft nog niet eerder samengewerkt met Nelec. Dit is dus een kans voor Nelec te tonen hoe soepel projecten verlopen met Nelec/BTicino door het schema op maat, programmering en projectbegeleiding.

Il Classico
Project Europaweg is de transformatie van kantoorpand Il Classico naar 53 luxe appartementen voor young professionals.Net als de andere projecten van Resim Investment Group, City House en Ducht Port, worden ook de nieuwe appartementen in IL Classico zeer hoogwaardig afgewerkt. Alle appartementen worden voorzien van een warmtepomp, waardoor dit complex gasvrij is.

Huisnummerbesluit: huisnummers met lettertoevoeging
Als kantoorpand had gebouw Il Classico huisnummers 121 t/m 149. Deze veertien oneven huisnummers zijn natuurlijk niet voldoende voor 53 appartementen. In zo’n geval gaat de gemeente uitzoeken welke nummers toegevoegd kunnen worden op basis van de wet basisregistraties en lokale gemeentewetten of verordeningen. In dit geval heeft de gemeente Zoetermeer huisnummers 87A tot en met 87K toegekend voor de begane grond, 89A tot en met 89K voor de eerste verdieping, etcetera. De Serie 140 deurstation heeft niet de mogelijkheid om lettertoevoegingen in de huisnummers te zetten en daarom wordt hij hier zonder keypad geleverd. De bezoeker moet met de pijltoetsen scrollen naar het juiste appartement en dan staan wel de huisnummers met lettertoevoeging in de display.