• D 02/02/2023
    Datum van oplevering

Residentie Parasijspolder Breskens 41 woningen opgeleverd

Project Residentie Parasijspolder in Breskens is opgeleverd. In juli 2022 kreeg Nelec opdracht voor dit project en de materialen werden is september 2022 geleverd.

Residentie Parasijspolder van Zorgsaam en Bouwcombinatie Driekerck ligt aan de Ringlaan in Breskens en bestaat uit twee moderne appartementencomplexen die voorzien zijn van alle gemakken. De appartementen hebben uitzicht op de polders en natuurlandschap Waterdunen. Bewoners kunnen elkaar ontmoeten in het bewonerscafé en gebruik maken van het “stay-over” appartement. Een appartement waar vrienden en familie die op bezoek komen kunnen logeren. Alle appartementen zijn levensloopbestendig ingericht.

Het systeem heeft een S131V deurstation.

Compleet deurstation

Serie 131V video intercom deurstation met 1 tot 49 BTicino beldrukkers en blauw verlichte naamschilden. Dit half-inbouw deurstation is geschikt voor een gebouw met maximaal 49 appartementen.

Stevig front

De modules hebben een front van stevig aluminium dat de elektronica beschermt. De camera zit achter een polycarbonaat venster. Het deurstation past in een sparing in de gevel en het front ligt daar overheen. Doordat het slanke front aan de zijkant maar 10 mm dik is, vormt het één geheel met de gevel.

Duidelijk geluid

De twee ingebouwde luidsprekers laten de stem van de bewoner duidelijk horen. De sensitieve microfoon zorgt ervoor dat de bewoner binnen alles goed kan verstaan.

Maar twee aders nodig

Beeld en spraak worden volledig gedigitaliseerd. Het Serie 131 deurstation en alle videofoons worden met twee aders op de tweedraads bus aangesloten.