• D 08/12/2022
    Datum van oplevering
  • B BTicino
    Het merk waar het over gaat

Start montage AnnaBijns Terneuzen met 66 woningen

De installateur is begonnen met het monteren van de BTicino deurvideo voor project AnnaBijns van aannemersbedrijf Van der Poel. Dit nieuwbouwproject verrijst in Terneuzen en omvat 66 appartementen.

Het project bestaat uit twee appartementencomplexen: één met 43 appartementen en één met 23 appartementen. De appartementen van AnnaBijns zijn gebouwd met duurzame materialen en voorzien van slimme installaties. Een van die slimme installaties is de BTicino videofoon die in elke woning is geïnstalleerd.

Nelec kreeg de opdracht om het BTicino videodeurcommunicatiesysteem te leveren. De keuze viel op het Serie 140V deurstation en de M-50b videofoon.

Aanbellen via het huisnummer

Bij het Serie 140 deurstation kun je aanbellen door het huisnummer in te toetsen of door te scrollen door de lijst met adressen. Als de namen van de bewoners in het deurstation zitten, moet de namenlijst bij iedere verhuizing ter plekke aangepast worden. Wij raden daarom het gebruik van namen af. Het gebruik van namen kan wel. Wijzigingen kunnen dan worden doorgevoerd via het keypad of op een PC met een USB-kabel. Als Nelec een deurstation levert, zorgen we er natuurlijk voor dat alle huisnummers erin zitten.

Feedback voor bewoner en bezoeker

Het LCD-scherm legt uit hoe je moet aanbellen. De bewoner kan op zijn videofoon zien wie er aanbelt, praten met de bezoeker en eventueel de deur openen. Het deurstation heeft drie icoontjes met LEDs, die oplichten als er een oproep gaande is, als er communicatie is en als de deur geopend wordt. Het deurstation geeft een toon bij aanbellen en als de deuropener wordt bediend.